Sabtu, 30 Julai 2011

Memori Dragon Ball...

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera kawan2...

Haiii kawan, hari minggu macam ni mesti korang ada yang bosan, xtau apa nak buat kan..
Haa kalau xtau nak tengok cerita apa, saya boleh membantu...haha jom tengok Dragon Ball...ok x...?

Menarik bukan...? Korang ingat lagi x...?




Yang pasti Dragon Ball ada tiga siri cerita kesemuanya iaitu Dragonball, Dragonball Z & Dragonball GT...betul x..?

Yang tak boleh blah, orang selalu cakap...kau nak tahu x...? Dragonball ada 7 biji kesemuanya...haha



Sebenarnya, saya kurang minat anime ni, sebab panjang sangat...haha maaf ek

Dulu kecil2 yang suka tengok kartun ni, abang2 & kakak2 saya lah...xsilap saya buku komik tu diorang dapat beli semua episod kot...hebat bukan...?haha membazir duit ada gak, tapi minat kan, janji diorang xbuat benda2 xberfaedah..tapi entah ke mana buku tu sekarang...

Memori tu ada balik lepas abang den pun download cerita tu balik, dekat mana..? dekat web ni lah kalau xsilap http://watch-dragonball.com/ ...hehe, yelah cuti kan memang dah xda kerja, kena kerja download cerita lah...haha

Habis menyemak dalam pc aku...! adooi, tapi xsempat diselamatkan sebab dah rosak plak hard disk tu...ermm


Selain tu dekat http://jieazzmovie.net/category/anime-cartoon/  pun ada gak, tapi korang kena rajin carilah dekt laman tu, macam2 ada...



Cerita tu demands dia memang tinggi lah...
Kalau x, pemilik2 web dekat seluruh dunia ni xda sediakan link untuk tengok dekat internet mahupun download terus...betul x...?

Semua episod ada kot dekat web tu, kalau xpercaya cubalah buka dulu...huhu
Tapi, dekat google tu pun korang taip saja DRAGONBALL, cofirm banyak web yang sediakan & saya cuma bagi link yang ada semua episod...

Sailormoon pun tayang balik kot dekat tv...haha itu pun saya ada tengok gak dulu...korang plak...?




Pada saya xpengaruh sangat anime ni, tapi jangan melalaikan sudahlah ya...hehe
Den suka Detective Conan & macam2 gak, tapi kadang2 jadi bosan... yelah lama sangat kan cerita tu...tapi yang penting best kot..!

Pada yang xtau tu, silalah watch or download  ya...! Saya xnak cerita tentang Dragonball ni sebab biar korang sendiri yang tengok, xbest lah kan orang lain cerita...huhu

Moga korang suka & terhibur dengan entri aku ni ya....
Jom tengok...! huhu...

Yang Baik itu datang dari Maha Pencipta, Yang Buruk itu kelemahan & kekhilafan diri sendiri...
~Wallahualam~

Nak belanja saya, sila klik dibawah ni...hehe






4 ulasan:

Terbang Bersamaku berkata...

dulu mase kecik2 sy sgt minat draon ball...tgok anme ceriatnie kat tv & kumpul buku2 comic dia..pastue bila dah nak UPSR mk sy bakor buku2 tue..(T____T)

Azmi Agsa berkata...

la yeker...xpa sekarang semuanya dah boleh tgk balik kan...cuma kena download...best kan cerita nie, kdg2 yg xlogik pn jd mcm logik...huhu

miss lyzeer berkata...

yeah..super saiya. Miss suka Bezita. chitt

Tapi lagi layan detective Conan ngan Naruto =)

www.myobw.com berkata...

DULU MASA KECIL AKU MEMANG TERGILA-GILA NGAN KOMEK DIA~ HAHAHA!

blog azmi agsa tersenarai dalam list terjah bersama myobw...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mantap tak?