Sabtu, 30 Julai 2011

Boboi Boy...

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera kawan2...
Haii, hari nak cter pasal boboi boy plak... Haha mcm budak kecik kan, tp cerita ni menarik lah, macam upin & ipin.. Tapi bezanya watak & perwatakan dalam cerita ni berbeza sebab diorang semua adalah superhero... Hebat bukan...? Orang malaysia pun dah pandai create cerita superhero ni dalam kartun lah... Saya tahu pasal cerita ni pun dari anak buah den lah...asyik2 cakap Terbaikk..!!! aduhai... Dan selepas tu, den pun byk lah tanya dekat dia...haha Kalau korang nak tahu, dekat TV3 ada gak siarannya.. Pukul 7 malam pada hari Ahad... Superhero2 dalam cerita tu adalah Boboi, Gopal, Yin, Yaya... Yang pasti diorang ada lawan org jahat iaitu Alien & geng...hehe, kalau xsilap Nak tahu lebih lanjut kenalah tengok sendiri ya...! Download pun boleh...! banyak link disediakan, dekat youtube pun ada tau... Watak sampingan macam Tok Abah pu ada gak kalau xsilap... Dekat bawah ni adalah trailer & lagu dia sekali...best2... Jom dengar...
video 
Yang Baik itu datang dari Maha Pencipta, Yang Buruk itu kelemahan & kekhilafan diri sendiri...
~Wallahualam~

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mantap tak?