Sabtu, 13 Ogos 2011

Pakaian Muslimah Jadi Bahan Gelak...?

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera..

Salam Ramadan Al-Mubarak yang ke-13 hari ni sahabat2 sekalian...

Jom tengok apa isi kandungan video ni...! 
Saya tertonton dari blog seorang kawan di lafazsakinah...

Bila tatacara pemakaian Muslimah dipermain oleh orang Islam sendiri. Apa nak jadi dah...! Haisshhh...

Bukan tujuan berkepentingan saya kongsikan bersama, tapi untuk tatapan kaum Muslimin Muslimat...

Kalau bukan orang Islam yang pertahankan Islam, siapa yang nak diharapkan..?

Fikir2kan...
Renung2kan...
Anda LIHAT,
Anda NILAI...!

Yang Baik itu datang dari Maha Pencipta, Yang Buruk itu kelemahan & kekhilafan diri sendiri...
~Wallahualam~

Dah lepas baca, sila klik iklan dibawah ni ya...

1 ulasan:

fahmie firas berkata...

http://fahmiefiras.blogspot.com/2011/08/jawapan-untuksegmen-8-ubi-vs-besi-ft.html

Sila tinggalkan link anda untuk saya hit anda kembali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mantap tak?