Selasa, 15 November 2011

Mereka berbakat...!

Assalamualaikum wbt & Selamat Sejahtera sahabat2 yang dirahmati Allah SWT sekalian...
Salam Zulhijjah semua...!

Jom Sama2 Saksikan video ni...
Lagu ni copyright, ciptaan sendiri! Hebat bukan~

video

LAGU : Afiq Comey + Alip Pilas + Amirul 'Toche'
LIRIK : Amirul 'Toche'

Siapa mereka...?Mereka adalah sahabat2 saya yang sedang mengisi masa lapangnya dengan alat instrumentasi mereka...hehe

Saya suka dengar lagu seperti di bawah ni :

video

Anda suka atau x?
Jom Rileks... . .dengar betul2 okkay~ hehe




p/s : Setakat suka suki macam ni ok jer & jangan melalaikan ya! Hehe saya juga tidak menyokong sahabat2 menjadi artis walaupun saya tahu mereka amat berbakat! Gunakanlah sebaiknya...

*Komen serta kritikan membina diperlukan...:p

Yang Baik itu datang dari Maha Pencipta, Yang Buruk itu kelemahan & kekhilafan diri sendiri...
~Wallahualam~



4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

klu ye pun x yah la smpai post kt blog.. ni dah la lagu diorang wat sendiri, klu ade org curi, sapa susah... klu lagu cover x pe la...

Azmi Agsa berkata...

haaa okkay, ni kebenaran dari penciptanya :)

Bella Enveeus berkata...

Wahhh kawan2 u berbakat.. Sangat bagus.. Maybe kalau buat sebagai part time, takde salahnya kan? Pandai membahagikan masa dan jangan tersalah bawa diri.. Who knows? Boleh cari side income dengan bakat yang ada.. :)


Harap dapat tolong tinggalkan komen di post ini MSS2011 D3P1. Terima kasih.

selambaliar berkata...

kreatif!!
lgu pn best!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mantap tak?